E-bog til pårørende til unge med kræft

Hvordan oplever forældre, søskende, venner og bedsteforældre det, når en ung, de kender, pludselig bliver ramt af kræft? Jeg har gennem årene skrevet bøger og produceret podcast om unge med kræft og flere gange er jeg blevet kontaktet af de pårørende, der har efterlyst information om, hvordan man takler at stå på sidelinjen, når en ung får kræft.

Jeg tog udfordringen op og med hjælp fra mine gode samarbejdsforbindelse på Aarhus Universitetshospital og velvillig assistance fra ungdomsafdelingen Ung Kræft under Kræftens Bekæmpelse samt økonomisk støtte fra Børnecancerfonden, gik jeg i gang med at interviewe de pårørende til tre unge med kræft, Morten Maja og Oskar. Alle tre var erklæret sygdomsfrie, da jeg interviewede dem og deres pårørende, men sygdomsforløbet havde sat sig markante spor i alle tre familier og omgangskredse.

Hent bogen som pdf: Rundt om unge med kræft

Morten
Martinus, Maja og deres søn, som de fik efter Maja var erklæret sygdomsfri.
Oskar

 

 

ShowroomDu er her: ForsideBøgerE-bog til pårørende til unge med kræft
www.jakobkehlet.dk